marți, 21 martie 2017

Bun venit în Casa MfC!

Vedere din București. Universitatea. Foto; Calin Hera
Dragii mei,

Îndrăznesc să vă invit în ceea ce am denumit, pompos, noua Casă a MfC. V-am amenințat de mai multe ori cu mutarea de pe blogul Naiv Prin România, acum se întâmplă, chiar dacă, precum în povestea despre Petrică și lupul, s-ar putea să nu mă credeți.


În ceea ce privește rubrica săptămânală, aceasta va fi la fel ca până acum: tabelul, Provocarea, poveștile de la comentarii.

Îmi propun să vă provoc să treceți pe aici chiar mai des decât miercurea, dar nu-i bai nici dacă ne vom vedea o singură dată pe săptămână.

Am pornit și o pagină pe Facebook, poate ajută. Nu știu la ce, vom vedea împreună.

În același timp, vă fac o invitație: acest blog este deschis (inclusiv pe dinăuntru, postări, reglaje, dat cu aspiratorul etc.) oricărui prieten MfC. Altfel spus, nu e blogul meu, ci al urmașilor urmașilor noștri. Și al vostru.

4 comentarii:

  1. Ai muncit ceva la noua casuta. :) Mie-mi place!
    Bine te-am (re)gasit!

    Imediat ce reiau "controlul" asupra paginii de FB (m-am incurcat in parole si astept sa vina cineva sa ma descurce) ma conectez la pagina MFC. :)

    Faza cu "e blogul nostru" o inteleg doar teoretic, dar ma voi descurca pe parcurs, in caz ca vreau sa... dau cu aspiratorul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heheh, mulțumesc pentru vizită. Știu prea bine că e incipient blogul, dar am zis că e mai bine să ne mutăm și vedem după aceea ce și mai ales cum.

      Faza cu e blogul nostru înseamnă că, dacă dorește cineva, poate umbla prin măruntaie si poate prelua lucruri de făcut :) - participare la postări, Provocări, idei noi, tabel, consultări, planuiri.

      Ștergere
  2. Scriu și aici, ca și la prima întâlnire a MFC în noua casă: Bun-găsit și să ne fie cu noroc!

    RăspundețiȘtergere