MfC

Miercurea fără cuvinte este un fenomen al blogosferei inițiat în România de Carmen, a cărui organizare am preluat-o eu pe blogul Naiv prin România și l-am adus aici, pe un domeniu dedicat.

Povestea este pe atât de simplă pe cât de fermecătoare: în fiecare zi de miercuri postăm un tabel Mister Linky, activ timp de 24 de ore, în care oricine dorește poate insera un link sau mai multe (nu știu dacă au fost cazuri, dar nu există o regulă care să interzică, asta vreau să zic), către postări pe blogul propriu sau spre contul de Instagram, în care există una sau mai multe fotografii, fără text.

Asta înseamnă Miercurea fără cuvinte: o comunitate de prieteni care se reunesc prin imagini, săptămânal, alcătuind un uriaș puzzle, o felie de realitate, un moment de viață.

Există în fiecare săptămână câte o Provocare la care participanții sunt invitați să răspundă. Nu e obligatoriu, dar cu cât sunt mai multe răspunsuri, cât mai variate, cu atât tabloul devine mai amplu, mai sugestiv.

Pentru că prietenii MfC au cerut-o, vom avea în permanență un Calendar al Provocărilor, astfel încât să putem să ne pregătim cu toții din timp.


Să ne vedem cu bine și, vorba strămoșilor noștri, dacii, happy WW!


Lista edițiilor MfC - înaintea erei noastre (perioada Carmen)
Lista edițiilor MfC - era Naiv prin România
Lista edițiilor MfC - era noastră

3 comentarii:

 1. Imi place cum le-ai impartit pe ere. :) Usor de gasit.

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte simpatic decalajul ☺☺☺
  A ppreluat linkul.
  multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 3. Completez istoricul:
  Carmen a renuntat recent la blog; tabelul MFC a fost preluat incepand de azi de către dna Zina- https://povestiripescurt.blogspot.com/2020/04/suveniruri-mfc.html#comment-form
  Sănătate!

  RăspundețiȘtergere