miercuri, 2 mai 2018

Clădiri vechi pregătite pentru vremuri noi

Vedere din București. Clădiri vechi, pregătite pentru vremuri noi, în Piața Unirii (văzute peste râul Dâmbovița). Foto: Călin Hera (MfC

10 comentarii:

  1. ai ajuns pe ultima suta de metri ☺ ma bucur ca participi ☺ Ar fi pacat sa abandonezi grupu MfC.
    Chiar daca nu se incadreaza în tema de astazi, fotografia este foarte interesanta! Pitoreasca ☺ O oglindire superba!
    Ideea cu tema, ai introdus-o tu si eu am pastrat-o ☺
    Happy WW Calin! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai păstrat ideea de a face Provocări. Îmi pare rău că nu te-ai “prins” că am răspuns la Provocare. Lumina de aprilie, datorată vremii de aprilie, oferă privelisti nemaipomenite în București (și aievea). Picturale. Este ceea ce am arătat prin această fotografie. În același timp, sunt vremurile care trec, oamenii care trec și clădirile care rămân ceva mai mult, străbat vremurile și, uneori, înnobilează și se înnobilează, oricare ar fi stăpânii vremelnici. Atunci când avem înțelepciunea să o facem, e bine să ne acordăm răgazul de a sta nițel deoparte și a admira. Suntem vremelnici, deci trebuie să știm să ne bucurăm. Eu așa încerc să fac. În orice anotimp este vremea bucuriei.

      Ștergere
    2. Ok 😂 totul este relativ 👍 Depinde de la clioa la clipa, din ce punct dw vedere orivedti si in ce ganduri te scufunzi.
      Ideea de a te bucura de lucruri marunte sau privelisti inzeresante o aplic si eu zilnic... altfel nu am avea putere sa continuam sa ne onoram obligatiile in societatea in care traim.
      O saptamana minunata!

      Ștergere
    3. Da. Am fost întodeauna fascinat de faptul că mai mulți oameni pot vedea, fiecare, altceva, sau măcar un pic diferit, chiar dacă privesc la același lucru. Iar dacă privesc în momente diferite, cu atât mai mult. Rezultatul e infinitul. Infinitul din orice nimic.

      Ștergere
  2. Ahhhh m-am prins... "vremuri" ;))). Haha! Chiar, apropo de cladiri transformate asa, pe Magheru, peste drum de Carlton2, era pe colt o cladiri frumoasa, cu turnulete, din care ramasese doar fatada... Au mai facut ceva, sau au daramat-o de tot?
    Happy WW! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar asa s-a pictat pe acolo? Trebuie sa mai trec! :) Reflexiile de acest gen sunt minunate!
    Happy Joi, Calin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt zile în care lumina cade intr-un fel aparte. Precum aceea în care am fotografiat și în care albastrul cerului se reflectă minunat în acoperișul de sticlă. Imi place locul.

      Ștergere
  4. Au mai făcut ceva, Rux. Arată bine, pare că încă nu e gata. A durat foarte mulți ani. Aveam redacția pe Campineanu si deseori admiram. Da, vremuri...

    RăspundețiȘtergere