Casă în Complexul Muzeal Astra Sibiu. Foto: Calin Hera
Prin anii '70, era o trupă rock în România cu un nume având o rezonanță aparte. FFN se numea. Fefene. Altfel spus, Formația Fără Nume. Duc ideea mai departe și vă aștept fotografiile „la liber” în tabel, pentru că azi avem PFN (Provocarea fără nume).
Altă casă în Complexul Muzeal Astra Sbiu. Foto: Calin Hera
De știut. Miercurea fără cuvinte este un fenomen inițiat
în România de Carmen și continuat de mine, alături de frumoșii prieteni ai
acestei adevărate sărbători a blogosferei.
ASTRA, un complex care ar trebui să fie înscris în programa școlară. Ar fi de mai mult folos decât tristul ”compendiu” ce va ține loc de manuale școlare în toamna asta...
Am vizitat muzeul in anii '90, deci pe la inceputuri. Recent am aflat ca s-au adus si alte cladiri reprezentative: biserica, scoala, cârciuma, popicarie... Happy WW!
Sper sa ajungem si noi sa vizitam zona. Astfel de muzee sunt tare interesante. Iar multe solutii casnice sunt cu totul surprinzatoare. Ai si poze din interioare sau nu era voie inauntru? Happy WW, Calin!
M-am obișnuit cu provocări, așa că astăzi am fost prinsă cu garda jos. :)) Sau să public și eu niște poze cu Muzeul Satului, pe care l-am vizitat în toate cele patru anotimpuri?...
Salutare, dragă Călin! Cu adevărat comori, căsuțele din poze. Muzeul Astra este el însuși o adevărată comoară de suflet românesc. L-am vizitat de multe ori și mi-a plăcut mereu mai mult, cu fiecare nou exponat pe care l-am găsit acolo. Abia aștept să-l arăt, cât de curând și fiicei mele, mare amatoare de vizite pe la muzee și plimbări. Numai bine și o toamnă cât mai frumoasă! :-)
Astfel de imagini aproape ca ma determina sa aleg o singura ocupatie: contemplarea. :)
RăspundețiȘtergereHappy WW!
Cu varianta sănătoasă: Contemplarea la fața locului.
ȘtergereASTRA, un complex care ar trebui să fie înscris în programa școlară. Ar fi de mai mult folos decât tristul ”compendiu” ce va ține loc de manuale școlare în toamna asta...
RăspundețiȘtergereDa, în mod cert sunt o mulțime de locuri și lucruri care i-ar ajuta pe copii muuult mai mult decât o grămadă de proaste lucruri din școala decani.
ȘtergereFrumoase căsuțe,păcat că rămân doar piese de muzeu!
RăspundețiȘtergereO zi minunată îți doresc,Călin!
Cum ar fi să fie locuite?
RăspundețiȘtergereHappy WW!
Am vizitat muzeul in anii '90, deci pe la inceputuri. Recent am aflat ca s-au adus si alte cladiri reprezentative: biserica, scoala, cârciuma, popicarie...
RăspundețiȘtergereHappy WW!
... cazinoul lipsește :)
ȘtergereSerios vorbind, e un loc plăcut, merită vizitat și în Mileniul III.
Sper sa ajungem si noi sa vizitam zona. Astfel de muzee sunt tare interesante. Iar multe solutii casnice sunt cu totul surprinzatoare. Ai si poze din interioare sau nu era voie inauntru?
RăspundețiȘtergereHappy WW, Calin!
Am și fotografii din interior. Dacă m-ai întrebat, înseamnă că trebuie să le aduc aici.
ȘtergereM-am obișnuit cu provocări, așa că astăzi am fost prinsă cu garda jos. :))
RăspundețiȘtergereSau să public și eu niște poze cu Muzeul Satului, pe care l-am vizitat în toate cele patru anotimpuri?...
Provocarea de astăzi a fost să nu fie nicio provocare. Am rupt ritmul. De săptămâna viitoare ne întoarcem la normal.
ȘtergereHeii, ce surpriză să văd căsuţe "din vecini". Anul ăsta n-am ajuns, din păcate dar uite că mai văd acum câte ceva.
RăspundețiȘtergereSeară frumoasă!
Din vecini, păi cum?
ȘtergerePăi de acasă până la căsuţele alea fac pe jos cam 30 de minute. Nu se cheamă că suntem vecini? :D
ȘtergereOau, ce fain! Cum ar fi fost să ne fi întâlnit acolo?
ȘtergereSalutare, dragă Călin! Cu adevărat comori, căsuțele din poze. Muzeul Astra este el însuși o adevărată comoară de suflet românesc. L-am vizitat de multe ori și mi-a plăcut mereu mai mult, cu fiecare nou exponat pe care l-am găsit acolo. Abia aștept să-l arăt, cât de curând și fiicei mele, mare amatoare de vizite pe la muzee și plimbări.
RăspundețiȘtergereNumai bine și o toamnă cât mai frumoasă! :-)
Abia aștept să văd fotografiile următoarei vizite!
Ștergere